fredag, maj 04, 2007

Adam Mac; din nya vän

Laddade ner ett album av Adam Mac som heter "Unreleased Remixes EP Part 1". Varför ett album heter EP vet jag inte (han kanske tycker att 36 minuter inte är långt nog för ett album), men jag rekommenderar gärna en nedladdning. Albumet är en blandning av remixer; mörka versioner av låtar och egna låtar. Stilmässigt ligger musiken någonstans där grime och dubstep möts med en liten elektronikaspets. Han lyckas ovanligt väl att blanda mjukt och hårt i sin remix av Soul II Souls "Back to Life" och får mig nästan (men bara nästan) vilja lyssna på orginalet igen. En annan låt som smakar extra allt är hans ihopmixning av The Specials "Ghost town" och The Streets "Has It Come To This", men även hans egna låtar är riktigt bra. Det är bara att ladda hem, men det är en långsam server så räkna med att det tar lite tid.
Debaser har öppnat vid Folkets Park i Malmö och det kan väl vara bra med ett större utbud, men det krävs nästan en större plånbok för att klara det. Tycker också att det kunde vara praktiskt med egen hemsida för Debaser Malmö.
Annars rekommenderas ett besök på Teater Terrier ikväll. Där uppträder 27#11 under devisen "Nature or Nurture?" och det blir säkert spännande.